Reply

system parameter permutation original value is 0

3 replies

huangwh88

Customer, bbp_participant, community, 91 replies.

Visit profile

5 months ago #269446

Hi,

when I use SPP in the optimizer tab, the results table shows 0 for the original values. Is this a bug?

Attachments:
You must be logged in to view attached files.

0

tomas262

Administrator, sq-ultimate, 684 replies.

Visit profile

5 months ago #269460

Hi,

is the optimization task finished at the moment you check values? Does this happen only to a specific strategy? You can attach the strategy so we can check but if you have a bug suspicion you can insert a report directly to our task system: https://roadmap.strategyquant.com but please attach the strategy mentioned and add as many details as possible

0

huangwh88

Customer, bbp_participant, community, 91 replies.

Visit profile

5 months ago #269466

Hi, is the optimization task finished at the moment you check values? Does this happen only to a specific strategy? You can attach the strategy so we can check but if you have a bug suspicion you can insert a report directly to our task system: https://roadmap.strategyquant.com but please attach the strategy mentioned and add as many details as possible

Hi Tomas,

Yes the task was finished, and this happens to all my Algowizard strategies so far. Not sure if its a bug or I missed something.

I attached the strategy.

Attachments:
You must be logged in to view attached files.

0

huangwh88

Customer, bbp_participant, community, 91 replies.

Visit profile

2 months ago #271341

Hi Tomas, is there any update? I have the same issue on B131, across multiple strategies

0

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)