Not logged in

Forums

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • #116185 |
    Customer
    3 Posts

    Hi All,

     

    I have had no trouble importing M1 data from AxiTrader MT4 for all the pairs I trade except for one – the AUDJPY. I can successfully export the M1 data from the History Center, but when I import to SQ it shows up as M2 data. Because of this I cannot generate higher timeframes.

     

    Can anyone shed some light on this for me?

     

    Much appreciated.

     

    James.

    #141042
    Moderator
    2349 Posts

    Hello,

     

    interesting, can you upload the data here zipped? I can test it on my side

    #141048
    Customer
    3 Posts

    Hi tomas262,

     

    I’ve attached the data in a zipped folder. It’s data from 2016 ish to today. 

     

    Thanks for your help.

     

    James.

    Attachments in this forum are visible only for registered users.
    #141053
    Moderator
    2349 Posts

    Hello,

     

    I have tried to import the data and it works as expected. Try to delete the symbol and re-import

    Attachments in this forum are visible only for registered users.
    #141075
    Customer
    3 Posts

    Thanks tomas262,

     

    It’s still not working for me, even when deleting the symbol and re-importing.

     

    I’ll try importing the data from a different broker.

    #142463
    Participant
    1 Posts

    I cannot import data automatically for custom indicators.

    I am using Windowa 10, I have tried giving permissions to everything that I can find, but still get the following message:

    “Error!!!! custom indicator data automatic import  Strategy Quant is unable to write to C:\Pepperstone\terminal, the folder is read only.   Try to save into another directory. 

    #142970
    Moderator
    2349 Posts

    Hello,

     

    you can also try the manual version if the automatic fails described in the PDF manual step-by-step. It is more robust and easy solution we provide since many users experience issues with automatic import

    #201377
    Participant
    1 Posts

    Hi Tomas,

    I have the same problem as James Upton with importing AUDJPY.

    It does not work correctly even I deleted symbol and data and restarting StrategyQuant (v3.8.2).

    When I import data for this symbol (same parameters as you presented in screenshot), the timeframe is always M2.

    I re-export the data from MT4 and the result was the same!

     

    Any idea where is the problem?

    Thanks, Paul

     

    #201381
    Administrator
    720 Posts

    Hello Paul,

    can you ZIP the data file and send me to support@strategyquant.com? I can test it in my SQ copy

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.