Not logged in
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • #257087 |
    Participant
    3 Posts

    Hello guys, I’m relatively new about MT4 and expert advisors and since yesterday I’m not longer able to run my EA on the MT4 platform. When I drag and drop the EA on the chart nothing happen. The EA has a grey icon next to his face. If I go on the MQL4 experts folder (through file –> Open Data Folder) the .ex4 file is not compiled although the MQL4 file is there. I tried to compile it in the metaeditor but it doesn’t work. This doesn’t happen only with the EAs generated with Algowizard but also with other EA. I also want to mention that I downloaded the custom indicators required to run the Algowizard EAs. Any help would be appreciated.

    Thanks

    #257098
    Participant
    3 Posts

    My apologies, it seems that I have troubles only with Algowizard generated Expert Advisors, other EAs work well, indeed I have both MQL4 and .ex4 files in the Expert folder with them.

    Thanks

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by tradegfx26.
    #257103
    tomas262
    Administrator
    1826 Posts

    Hello, thanks for the report. We will check the MT4 code produced by AlgoWizard. There seems to be some issue now. It should be resolved promptly

    #257109
    Customer
    791 Posts

    this could be caused by new build of MT

    You want to be a profitable algotrader? We started using StrateQuant software in early 2016. For now we have a very big knowhow for building EAs for every possible types of markets. We share this knowhow, apps, tools and also all final strategies with real traders. If you want to join us, fill in the FORM. 1500+ final SQX strategies for members running on demo accounts to verify the edge DEMO ACCS. We provide also strategies for indices - DAX, DOW JONES, NASDAQ, SP, UK, because we have realtick data from our brokers.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.